Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Incarcator multifunctional DY1150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27000 €
Brand
TAIAN
Out Of stock
Descriere
DY1150 este un multifunctional telescopic articulat ce vine echipat cu nume de top, motor Kohler sau Yanmar, pompa hidraulica PWG, supape hidraulice Hydro Control.
Are o greutate de 2300kg, capacitate de ridicare 1500kg (atasamentul inclus), Sistem de cuplare rapida a atasamentelor, circuit hydraulic pentru actionarea atasamentelor, Cupa standard de 0,6mc, diferential blocabil, Joystick multifunctional, functie flotant pentru bratul de ridicare, ridica la o inaltime maxima la bolt de 3,50m.
Beneficiaza de o pompa hidraulica puternica, ce asigura 200bar si un debit pentru deplasare de 117L/min si pe circuitul de lucru de 82L/min.
Poate fi echipat optional cu AC, transmisie cu 2 viteze (16-32km/h), system de ridicare in 3 puncte pentru spate si circuit hydraulic pentru atasamente, system Multi-Way de cuplare rapida a prizelor hidraulice.
Ca atasamente, poate fi echipat cu lame pentru paleti, cupa 4in1, lama deszapezire, graifer busteni, burghiu gropi, cupa graifer pentru deseuri, cleste pentru baloti, etc.
Se livreaza cu Declaratie de conformitate CE, Certificat ROPS&FOPS pentru cabina, Carnet pentru Service si Manual de operare.
Garantie 1 an sau 1000 ore de functionare.
Pretul este in euro si nu include TVA.
Se poate achizitiona si in Leasing, si este eligibil la achizitie prin programe de finantare, StartUp Nation, fonduri europene, etc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura